• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Харчування дітей

Борщ український на сметані, маслі.

Технологія приготування: Буряк варять, чистять, подрібнюють на терці. Картоплю чистять, подрібнюють, доводять до кипіння, додають буряк, пасеровані на вершковому маслі овочі, сметану, томатну пасту, солять, кип’ятять 5-7 хвилин. Перед видачею посипають зеленню.

Вермішель відварена з вершковим маслом

Технологія приготування: Вермішель перебирають, засипають в кипячу воду, варять 10 -15 хв., зливають воду, промивають кипяченною водою, додають розтоплене вершкове масло.

Риба тушена з овочами

Технологія приготування: Рибу порціонують, панірують в борошні, обсмажують з обох боків до утворення рум’яної кірочки, заливають підливкою з пасерованих овочів з томатом та доводять до готовності в жаровій шафі.

/Files/images/yak-prigotuvati-smachniy-hek-v-duhovc_424.jpeg

Каша молочна манна

Технологія приготування: Манку перебирають, просіюють, розводять невеликою кількістю теплого молока. Молоко доводять до кипіння, повільно всипають розведену молоком манку, енергійно і безперервно помішуючи. Варять до готовності на повільному вогні, додають сіль, цукор, перед видачею поливають прокип`яченим вершковим маслом.

/Files/images/risovij_otvar.jpg

Компот фруктовий

Технологія приготування: Сухофрукти миють, заливають водою, кип’ятять 5-10 хвилин. Очищені й подрібнені яблука заливають водою, варять з сухофруктами до готовності, додають цукор та доводять до кипіння. Дають настоятись протягом 30-40 хилин.

/Files/images/image8.jpg

Кава з молоком

Технологія приготування: Каструлю споліскують окропом, висипають каву, заливають її окропом і дають настоятись 15-20 хвилин. В молоко додають необхідну кількість води, вливають проціджену каву, додають цукор та доводять до кипіння.

Кiлькiсть переглядiв: 145

Коментарi